Wilt u de nieuwe mogelijkheden zien van een softwarepakket of de nieuwe versie van een pakket?

U kunt ook kiezen voor een demonstratie van een nieuwe versie van de gebruikte software. Hierbij kan in een zeer kort tijdsbestek de software worden doorgenomen zonder dat de gebruikers zelf meedoen op een computer. Er is veel mogelijkheid tot het stellen van vragen zodat er ingespeeld kan worden op specifieke vragen en gebieden van de gebruikers.

Als u twijfelt of een programma iets voor u of uw bedrijf is, zoals het presentatieprogramma Prezi, dan is dit misschien een goede vorm om voorbeelden te zien en de beslissing hierover te nemen.

Deze lesvorm is uitermate geschikt voor het leren van de nieuwe mogelijkheden van een nieuwe versie van een programma. Dit een goede vorm zijn om op korte termijn de nieuwe functies en wijzigingen van een programma te zien en hier vragen over stellen.

De nieuwe versies van Microsoft Office kunnen problemen geven bij de overstap van een oudere versie. Een demonstratie kan een efficiënte manier zijn om zicht te krijgen op de vernieuwingen die deze software heeft. Zeker omdat er in deze versies veel wijzigingen zitten kan dit voor u veel tijd besparen en kunt u op een snelle manier inzicht krijgen in de nieuwe manier van werken.