toetsenbord training 

Voor de toekomst: Zo veel verschillende vormen van lesgeven, er is voor iedereen iets bij!

Alle cursussen kunnen in verschillende vormen worden gegeven.
U kunt kiezen uit onderstaande vormen.
Klik op een lesvorm voor meer informatie.

 Klassikaal

Een groep van 8 tot 10 personen met bij voorkeur met ongeveer hetzelfde niveau.

Individueel

Individueel of in een kleine groep. Ook voor specifieke toepassingen of vanwege computerangst, een handicap of een lager of sneller leertempo.

Workshop

Een groep van maximaal 15 personen. Werken in je eigen tempo, met de nadruk op praktische vaardigheden.

Presentatie/Demonstratie

De groepsgrootte is hier afhankelijk van de ruimte en het onderwerp (zonder gebruik van eigen pc). In een sessie van 1 tot 3 uur krijgen de deelnemers inzicht in nieuwe software of kunnen ze een de informatie krijgen om met nieuwe software te gaan werken.

Op Eigen Locatie

Wilt u alleen de training volgen zodat het in uw eigen tempo plaatsvindt en de onderwerpen behandelt die u belangrijk vindt?

VIP-training

Een individuele cursus, geheel afgestemd op de wensen en leervragen van de cursist. De cursus wordt gegeven op de eigen werkplek, de cursist bepaalt de tijden.

Open rooster cursussen

De Office cursussen worden ook aangeboden op een open rooster op meerdere locaties. U kunt zich hier inschrijven en bij voldoende aanmeldingen kunt u deelnemen aan de cursus op locatie van uw keuze.

Online cursussen

De cursussen kunnen ook online paatsvinden met behulp van Micorsoft Teams. Bekijk alle voordelen hiervan op de pagina Online cursussen.