Cursus PowerPoint

U kunt kiezen voor deze cursus als u wilt beginnen met Microsoft PowerPoint of als u er al jaren mee werkt. Voor elke gebruiker is er een passende PowerPoint cursus! U maakt kennis met veel tips en trucs. Tips voor het opzetten van een presentatie, het uiterlijk van de presentatie en het geven van een presentatie.
Ook leert u snel en efficient een presentatie te maken en aan te passen met diverse hulpmiddelen.

Er komen veel mogelijkheden van PowerPoint (afhankelijk van het niveau) aan bod zodat u een keus kunt maken uit de vele mogelijkheden van het programma PowerPoint. Na de cursus maakt u nog mooiere presentaties die ook sneller en efficiënter gemaakt worden. Ook als u nog nooit hebt gewerkt met PowerPoint is er een cursus die bij u past. Zowel voor Windows als Apple Macintosh.

Kies een basiscursus als startpunt, of kies voor een gevorderde cursus. Veel mensen werken al lang met PowerPoint terwijl het nog vaak voorkomt dat het veel tijd kost om een bestaande presentatie aan te passen. Bij een goed gemaakte presentatie hoeft dit niet veel tijd en moeite te kosten. Afbeeldingen, grafieken, animaties, diaovergangen en videobeelden maken de presentatie nog interessanter voor het publiek. Ook nieuwe mogelijkheden zoals het gebruiken van de Zoom-mogelijkheid of Morph.

Maar ook een eenvoudige snel te maken presentatie is ook een onderwerp van deze cursus.

Leer snel en met plezier te werken met PowerPoint door het volgen van deze cursus PowerPoint.