Een cursus of training Excel, Word of PowerPoint (Microsoft Office) volgen?

Zoekt u een computercursus zoals Microsoft Office voor Windows of Mac? En bent u een beginner of bent al gevorderd, er is altijd een cursus voor u! Ook als u werkt met de Engelse versie of in het Engels gesproken de cursus wilt volgen.

Jarenlang werken met een Microsoft Office wil niet zeggen dat er niks meer te leren is, integendeel!

Met de komst van een nieuwe versie komen er vaak nieuwe mogelijkheden bij. 

Samen met de vele tips en trucs maken die het werken zoveel gemakkelijker en leuker!

Wij geven cursussen in alle gangbare versies van Microsoft Office zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, zowel in de Engelse als in de Nederlandse versie en taal. We geven de cursussen ook voor de Apple Macintosh. De cursus kan ook op maat gemaakt worden, aangepast aan uw wensen zodat u zelf de beschikbare tijd en locatie kunt kiezen en met gebruikmaking van uw eigen documenten. 

Bent u enthousiast? Neem dan contact op voor meer informatie of meldt u aan voor een cursus. 

Are you looking for a computer course such as Microsoft Office for Windows or Mac? And whether you are a beginner or already advanced, there is always a course for you! Also if you work with the English version or if you want to follow the course in the English language.

U kunt bij ons terecht voor de volgende Microsoft Office (voor Windows en Mac) cursussen

Naast de basis of gevorderden stof, geven wij in deze Office cursus de deelnemers ook vele tips & trucs, waardoor zij efficiënter kunnen werken. Omdat veel mensen sneller willen werken en kennis willen maken met eventuele nieuwe mogelijkheden van de programma’s is dit een vast onderdeel van de cursussen. Een combinatiecursus van de verschillende programma’s is ook mogelijk.

U kunt kiezen voor een maatwerk-cursus of aansluiten bij een van onze trainingen volgens een open rooster. De trainingen volgens het open rooster worden gegeven in Amsterdam, Assen, Eindhoven, Hoorn, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.

Voor data en beschikbaarheid kunt u een email sturen naar training@lennekemeijer.nl 

Een kleine greep uit de onderwerpen (zie voor een compleet programma de pagina’s van de betreffende cursussen):