VIP

 

Wilt u alleen de training volgen zodat het in uw eigen tempo plaatsvindt en de onderwerpen behandeld die u belangrijk vindt?

 

Kies dan voor een individuele training. Of kies voor een training met bijvoorbeeld een collega waarmee u samenwerkt zodat u ook in dit geval een erg persoonlijke training krijgt.

Bent u enthousiast? Neem contact op voor meer informatie of meldt u aan voor een cursus. 


Bij deze lesvorm wordt er ingegaan op specifieke vragen en het eventuele meegebrachte materiaal komt uitgebreid aan bod. Natuurlijk kan er ook in deze vorm een programma gevolgd worden met basis of gevorderden onderwerpen.

Voor mensen met ‘computervrees’ of mensen die op een langzaam tempo de stof eigen willen maken is dit een ideale vorm. De nadruk ligt hier specifiek op het herhalen en het wegnemen van angsten en onzekerheden op het gebied van computers en software.

Of juist voor mensen die zich snel nieuwe stof eigen maken en nieuwe stof oppikken is dit een ideale vorm. In dit geval gaan we in hoog tempo door de stof en herhalen alleen die zaken waarbij de cursist dit aangeeft.

Voor specifieke toepassingen of onderdelen van een softwareprogramma (bijvoorbeeld het maken van sjablonen in Word, werken met draaitabellen in Excel of een presentatie maken in PowerPoint van cijfers uit Excel) kan dit een ideale lesvorm zijn,

Met een achtergrond als psycholoog (Arbeid en Organisatie) kan ik u wellicht op andere vraagstukken ook hulp bieden.

Spreekt deze cursusvorm u aan? Neem contact op!

Onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens individuele sessies:

  • Efficiënt organiseren van uw Outlook mailbox.
  • Het gezamenlijk controleren van een spreadsheet in Excel.
  • Het kiezen van en leren werken met het juiste softwareprogramma. Bepaalde werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld het meest efficiënt met Excel worden uitgevoerd, andere werkzaamheden met Project of met een combinatie van beide programma’s.
    Werken met het juiste softwarepakket bespaart tijd en ergernis!