ipad 

Cursus werken met de iPad

De iPad is al bijna niet meer weg te denken uit het kantoorbeeld. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de iPad als handige tool voor het papierloos vergaderen en werken. Dit blijkt in de de praktijk veel efficiënter en productiever, als je maar de juiste kennis hebt.

Wilt u de basis of de details en tips leren om de iPad in te zetten bij uw dagelijkse werkzaamheden? Bijvoorbeeld als hulpmiddel bij vergaderingen, het altijd bij u hebben en kunnen aanpassen van uw stukken, documenten, aantekeningen, knipsels, e-mail, adressen en nog veel meer?
Dan is de iPad is een prachtig hulpmiddel met verrassende toepassingsmogelijkheden. Als vervanger van of combinatie met de laptop kan de iPad op vele manieren worden ingezet.

Bent u enthousiast? Neem contact op voor meer informatie. 

iPad voor zakelijk gebruik

Bij de opmerking dat er een cursus iPad wordt gegeven is de reactie vaak “Mijn dochter van drie kan al met de iPad omgaan, heb je daar een cursus voor nodig?”

Het zakelijk gebruiken en hierdoor (eventueel) papierloos te gaan werken is een hele omschakeling van het reguliere werken. Door de vele tips en bespreken van diverse apps kan dit vaak nog efficiënter gebeuren.

De iPad wordt bij veel organisaties en overheidsinstelling ingezet en biedt veel mogelijkheden om efficiënter te werken. Denk bijvoorbeeld aan het synchroniseren van bestanden met de Cloud, het meenemen van bestanden en het gebruik van agenda’s op verschillende werkplekken. Of het opslaan van allerlei knipsels, aantekeningen, lijstjes en nog veel meer in Evernote of OneNote, een digitaal notitieblok.

Ik leer de deelnemers efficiënt met het tablet omgaan, de juiste instellingen kiezen om optimaal te kunnen werken en leren tips en trucs. Ook de uitleg van het bedieningspaneel komt aan bod. Ook denk ik met u mee over toepassingsmogelijkheden die juist in uw organisatie effectief zijn. 

Een kleine selectie van de onderwerpen die aan bod kunnen komen in de cursus/workshop (afhankelijk van uw wensen) zijn:

  • Toetsenbord instellingen en mogelijkheden
  • Rotatievergrendeling
  • Multitasking van Apps met iPadOS
  • Groeperingen van Apps
  • Instellingen en gebruik van Siri voor snel zoeken
  • Berichtgeving en bedieningspaneel
  • Printscreen en werken met afbeeldingen
  • Safari en de vele opties

Het gebruik van Apps bij zakelijke toepassingen zoals:

ipad-icoontjes-lenneke-meijer

iPad voor persoonlijk gebruik

Ook voor persoonlijk gebruik leer ik u passende gebruiksmogelijkheden van uw tablet en vele praktische tips & trucs. Zo kunt u na deze cursus nog beter met de iPad omgaan dan uw (klein)dochter/zoon van drie jaar!

Prijsopgave

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Voor een prijsopgaaf voor een in-company cursus of voor een cursus of workshop op locatie kunt u mij vrijblijvend bellen of mailen. U zult aangenaam verrast zijn over de hoogte van de prijzen! Ik reken een vaste uurprijs, ongeacht het aantal deelnemers. Zeker bij meer dan drie deelnemers kan dit zeer voordelig uitpakken ten opzichte van een reguliere cursus met het verschil dat bij ons bij de cursus en de onderwerpen kunnen worden aangepast aan de vragen en specifieke wensen van de klant en de cursisten.